Anksioznost in stres osebna izpoved prvi del

stres-1

Obstaja veliko razlogov, zakaj nekdo trpi zaradi napadov anksioznosti / panike in jih je treba raziskati glede na duhovni in psihični razvoj. Dejansko obstaja preveč zdravilcev in psihologov, ki trpijo zaradi strahu, napadi panike ali drugih psiholoških in / ali čustvenih težav, ki lahko povzročijo težave pri njihovem vsakdanjem življenju, ne da bi upoštevali povezave. Zakaj je to? Mnogi duhovni učitelji vam bodo povedali, da je pot do službe težka pot in je potrebno trpeti, da bi razumeli druge, ki trpijo. Je to duhovna resnica? Ali pa je preprost odgovor na zapleteno vprašanje, ki mnogi ne razumejo odgovora na !?

Kot nekdanji bolnik napadov panike sem našel nekaj ugodja v prepričanju, da je moje trpljenje potrebno, da bi mi to pomagalo pomagati drugim. Vendar, ko sem se razvijal in duhovno razvijal, sem začel spoznavati moje zmote tega prepričanja. Prizadel sem si premagati stanja tesnobe in panične napade, ki so plagale in uničile moje vsakodnevno življenje, in tudi, da sem spoznal, kaj je povzročilo vzroke. Upam, da lahko tisto, kar sem spoznal v preteklih letih, služi vam, koristi in, upajmo,da omogoči, da razumete proces samozdravljenja, da boste končali svoje trpljenje.

Rekel sem prej, da obstaja veliko razlogov, zakaj nekdo trpi zaradi napadov anksioznosti / panike: nekateri so medicinski, kot so prekomerna ali premalo aktivna ščitnica in hormonska neravnovesja, zlasti pri ženskah. Te zdravstvene probleme je treba raziskati in ustrezno obravnavati. Nekatera vprašanja so psihološka in so lahko posledica skritih ali pokopanih travmatičnih izkušenj iz prejšnjih časov v našem življenju. Te je treba raziskati s kvalificiranim terapevtom, da jih odstranite iz vsakdanjega življenja. Nekatere anksiozne drže, panični napadi ali fobije so pogojeni ali naučeni odzivi na določene situacije. Še enkrat, teh pogojev, ki jih je potrebno ustrezno obravnavati imamo ustrezno usposobljene zdravstvene delavce.

Po mojih izkušnjah sem ugotovil, da se lahko katera koli ali vse zgoraj našteto sprožijo kot posledica razvijanja ali odpiranja na duhovni in psihični način. Menim, da razvoj kot psihični / zdravilec ustvarja močno povezavo, most med višjim jazom, zavestnim umom in podzavestnim umom. Tako postane težko, zakopati, skriti ali prezreti te potencialno izčrpavajoče se stanje bitja. Ko razvijamo duhovno, nerešena vprašanja iz preteklega “mehurčka” do površine, ustvarimo več tesnobe in strahu, da ne razumemo niti se ne nanašamo na nič oprijemljivega, ker je globoko znotraj nas. To je priložnost za nas, da stopimo v stik in sprostimo nerešena vprašanja, ki nam omogočajo, da postanemo bolj uravnoteženi  in ustvarjamo čistejši kanal za univerzalno energijo, ki teče skozi nas.

Torej, čeprav so panične in anksiozne drže lahko fizične ali psihološke narave, lahko te razmere še poslabšajo dejanje odpiranja ali razvijanja na duhovno psihični način. Če menite, da je to res, kar se vam lahko dogaja, poiščite zdravniško pomoč in / ali zdravljenje, hkrati pa iščite ustrezno pomoč pri reševanju morebitnih čustvenih / psiholoških težav. Vendar to ni popolna zgodba, kot da zgoraj ni bilo dovolj, da bi se sprijaznili s tem, ker bi se psihično in / ali zdravilstvo v razvoju verjetno postalo empatično.